Атрактивна програма и множество събития организира Тракийски университет – Стара

...
Атрактивна програма и множество събития организира Тракийски университет – Стара
Коментари Харесай

Тракийският университет ще проведе есенния Фестивал на знанието с атрактивна програма

Атрактивна стратегия и голям брой събития провежда Тракийски университет – Стара Загора за идния есенен Фестивал на знанието, който ще се организира на 3 октомври .

Денят ще стартира с пърформанс на специалностите в представителни щандове в двора на централния кампус в Студентски град , а университетът ще отвори необятно вратите на своите лаборатории, образователни зали и неповторими музеи за всеки, който желае да стане за ден част от университетския живот на висшето образователно заведение.

Посетителите могат да видят единствената Университетска ветеринарна болница в България , която разполага с клиники, операционни зали, зъболекарски и очни кабинети, профилирана рентгенова техника и оказва помощ на най-сложните случаи с животни в цялата страна.

Отворен за визити ще бъде и единственият по рода си в Източна Европа „ Демонстрационен център за аквапоника ” – неповторим учебен, научноизследователски и промишлен план за следено екологично произвеждане посредством аквапоника, ситуиран на повърхност от 4000 кв.м.

Най-новото украшение на университета – Академичен информативен център с библиотека също ще чака своите посетители с забавни беседи.

За посетителите ще има и вкусна почерпка, приготвена персонално от началник Ути Бъчваров , който ще дойде в Стара Загора, с цел да разположи своя „ Пътуващ кулинарен спектакъл “ в университета.

За феновете на театралното изкуство е готова постановката „ Вишнева Градина “ на Чехов в зала 3 на ръководителя на театрална група „ Междузвездни гении “ Стефан Борисов, а артистите са възпитаници от Средно учебно заведение „ Максим Горки “.

Вечерта ще бъде отдадена на гениите от Тракийски университет – студенти от разнообразни специалности ще покажат на сцена „ Форум “ забележителни умения с песни, танци и осъществявания на музикални принадлежности.

А в тъмните часове ще започва студентско празненство с DJ, огнено шоу и почерпка – един извънреден привет от ректорското управление към всички студенти на университета с благопожелание за триумф през академичната 2024/2025 година

Красива празнична заря ще озари финала на есенния Фестивал на знанието.

Кристалина Георгиева: България има късмет за присъединение към еврозоната през 2025 година

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР