ATP обяви кандидатите за домакин на финалите на между 2021-25ATP

...
ATP обяви кандидатите за домакин на финалите на между 2021-25ATP
Коментари Харесай

ATP обяви кандидатите за домакин на финалите на между 2021-25

ATP разгласи претендентите за хазаин на финалите на сред 2021-25
ATP разгласи публично окончателния лист с кандидатури за домакинство на финалите на осемте най-хубави при мъжете сред 2021-25 години. Градовете, които бяха определени, са Манчестър, Токио, Сингапур и Торино и домакинът Лондон. Процедурата за кандидатстване стартира още през август месец, като над 40 града демонстрираха интерес към домакинство на влиятелна конкуренция. Последната фаза ще включва посещаване на петте селектирани града от страна на ATP, а окончателното решение ще бъде взето не преди март 2019 година.

Президентът на ATP Крис Кермоуд съобщи:,,Интересът, който демонстрираха към съревнованието от толкоз доста градове по време на процедурата за кандидатстване, демонстрира богатото завещание на този неповторим шампионат и триумфът на надпреварата в Лондон от 2009 насам. Конкуренцията е яростна и всяка една кандидатура заслужава почитание, тъй като градовете са подготвени да продължат една велика традиция с тази неповторима конкуренция “.

,,Финалите на ATP в никакъв случай не са били в застой във връзка с интерес от страна на почитатели, спонсори и медии по света. Няма подозрение, че Лондон сложи доста високо летвата и имаме вяра, че кандидатурите ще бъдат оценени по достолепие, с цел да продължим да пишем история с този извънреден шампионат “, приключи Кермоуд.

Дебютното издание на финалите на ATP се организира през 1970 година в Токио, като от този момент насам се състоя и в други огромни международни градове като Ню Йорк, Сидни и Шанхай. Най-много то се задържа в Ню Йорк, където се организира в продължение на 13 поредни сезона сред 1977 и 1989 години. Турнирът е бил печелен от доста някогашни митове на тениса, в това число Бьорн Борг, Джон Макенроу, Пийт Сампрас, както и сегашни първенци в лицето на Роджър Федерер и Новак Джокович, които имат общо 11 трофеи от съревнованието. ATP финалите включват осемте най-хубави в света на сингъл и на двойки. Турнирът ще остане на територията на Англия в зала „ О2 “ в Лондон до 2020 година в това число, където се организира от 2009 насам. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР