ATP и WTA обявиха стартирането на седмично шоу, което ще

...
ATP и WTA обявиха стартирането на седмично шоу, което ще
Коментари Харесай

Tennis United: Новото съвместно шоу на ATP и WTA

ATP и WTA оповестиха стартирането на седмично шоу, което ще носи името Tennis United. то ще се излъчва всеки петък в цифровите платформи на двете организации и ще бъде водено от първенеца на " Уимбълдън " на двойки през 2014 година Васек Поспишил (Канада) и носителката на 9 трофеи от " Големия шлем " на двойки и смесени двойки Бетани Метак-Сендс (САЩ).

В шоуто почитателите ще могат да гледат изявленията и полемики с играчи и авторитетни тенис персони в тениса, обзор на най-интересните изявления в обществените мрежи и информация за благотворителните и филантропски прояви на тенис обществеността.
We can't wait @atptour and #WTA launch new digital show 'Tennis United' --> https://t.co/AQuBkHANoI pic.twitter.com/9Z3RkGxhqX
— wta (@WTA) April 10, 2020
Get ready for Tennis United.

Our brand new weekly show with the @WTA starts on Friday 10th April. #TennisUnited pic.twitter.com/8AtKIfZIoQ
— ATP Tour (@atptour) April 9, 2020 Програмата ще дебютира през днешния ден със специфичен монтаж с благодарности, които играчите насочат към здравните служащи, които се борят с COVID-19 на първа линия. Включени са и изявленията с младите гении Феликс Оже-Алясим (Канада) и Яник Синер (Италия), както и с шампионката на Australian Open София Кенин (САЩ) и хърватката Донна Векич.

Tennis United може да се гледа в YouTube каналите и Фейсбук страниците на ATP и WTA, а фрагменти от шоуто ще има в сметките на двете организации в Instagram и Twitter.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР