Атомната електрическа централа (АЕЦ) Запорожие“ трябва веднага да я поставят

...
Атомната електрическа централа (АЕЦ) Запорожие“ трябва веднага да я поставят
Коментари Харесай

АЕЦ „Запорожие“ трябва веднага да я поставят под особена охрана, каза в Шумен Бойко Борисов

Атомната електрическа централа (АЕЦ) „ Запорожие “ би трябвало незабавно да я слагат под особена защита, сподели ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на предизборна среща с членове и симпатизанти на партията в Драматично-кукления спектакъл „ Васил Друмев “ в Шумен.

„ Истински ме е боязън по какъв начин наивно и моите сътрудници от Европа, а изключително от прилежащите ни страни, се отнасят към нуклеарната централа „ Запорожие “. Трябва такъм звук да вдигнем за тази централа… Тази централа би трябвало незабавно да я слагат под особена защита “, съобщи Борисов.

Той предизвести за заплахите, които крият военните дейности в региона на централата. „ Тогава за какъв туризъм, за каква питейна вода, защо земеделие, отглеждане на животни, тютюнопроизводство можем да си приказваме “, риторично попита Борисов. „ Трябва да има мощно решение на демократичния свят по отношение на Путин и АЕЦ „ Запорожие “, сподели още той.

По време на срещата бяха показани и кандидат-депутатите на коалиция ГЕРБ-СДС в Шуменския изборен регион, с лидер Красимир Вълчев.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР