Atomic Heart ще е уникална игра. Това е абсолютно заслужено

...
Atomic Heart ще е уникална игра. Това е абсолютно заслужено
Коментари Харесай

Излезе ново видео към Atomic Heart

Atomic Heart ще е неповторима игра. Това е безусловно справедливо определение, което ми идва мислено, гледайки видеото по-долу.

Тази седмица в YouTube се появи видео към играта, идващо от канала на GameCross. То е формирано от както наподобява обособени геймплей сесии и в него може да забележим не дребна част от системите и детайлите в Atomic Heart. Видеото показва обособени местоположения от картата на играта, другите оръжия, до които ще получите достъп, няколко от враговете, като едни ужасни роботизирани летящи инсекти, злокобен и доста мощен необут, както и много фрагменти, които сме виждали и в предходни клипове от играта. Всичко това в 22 минути и е разказано като геймплей демо.

Играта, постоянно наричана „руският Bioshock“ поради изключителната си визия и ретрофутуристичен образ, напомнящ един от шедьоврите в гейм света, би трябвало да излезе по-късно тази година. За страдание, основателите на играта от Mundfish, изобщо не са словоохотливи и цялата информация, която имаме за Atomic Heart са няколко клипа, които несъмнено се броят на пръстите на едната ръка. В Интернет на няколко пъти дори се появиха информации по какъв начин работата по играта е прекъсната и тя няма изобщо да види бял свят и какво ли още не. Е, ние ще си изчакаме, тъй като това, което Mundfish са ни посочили до момента наподобява умопомрчително добре.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР