Атмосферното налягане все още е по-ниско от средното за месеца

...
Атмосферното налягане все още е по-ниско от средното за месеца
Коментари Харесай

Облачно и с валежи, следобед дъждът спира

Атмосферното налягане към момента е по-ниско от междинното за месеца - още ще се увеличи.

Днес ще се задържи облачно. Преди обяд към момента на доста места ще има превалявания от дъжд, а в планинските региони - и от сняг. След обяд на всички места преваляванията ще стопират. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 4°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде облачно и мъгливо, преди обяд с превалявания от сняг. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1°, на 2000 метра - към минус 4°.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 10°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, след обяд ще отслабва.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 3 мин. и залязва в 19 ч. и 55 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 51 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 53 мин. и изгрява в 19 ч. и 18 мин. Фаза на луната: един ден преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР