Атмосферното налягане в сряда слабо ще се понижи, достигайки средното

...
Атмосферното налягане в сряда слабо ще се понижи, достигайки средното
Коментари Харесай

Ето какво време прогнозират синоптиците за днес

Атмосферното налягане в сряда едва ще се намали, достигайки междинното за месеца. През нощта въздушната маса се задържа неустойчива. Над по-голямата част от страната през нощта времето бе ясно, а денем ще е слънчево време.
През първата половина на денонощието единствено на обособени места, а през втората - допълнително региони, се разви купесто-дъждовна облачност и имаше краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии, а тук-там и градушки. По-интензивни бяха явленията в планинските региони.
Днес дневните температури ще са най-вече сред 27 и 32 градуса.
Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево, само че след пладне ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и до вечерта на доста места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа слаб, по билата - до сдържан запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24 градуса, на 2000 метра - към 16 градуса.
Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, по-съществени в следобедните часове и на обособени места ще превали и прегърми. По крайбрежието ще духа бриз. Максималните температури на въздуха ще са 24-28 градуса, температурата на морската вода е 23-24 градуса. Вълнението на морето ще е към 2 бала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР