Атмосферното налягане след обяд ще се понижи, но ще се

...
Атмосферното налягане след обяд ще се понижи, но ще се
Коментари Харесай

Задава се слънчев уикенд

Атмосферното налягане след обяд ще се намали, само че ще се задържи по-високо от междинното за месеца. През нощта времето ще бъде най-вече ясно, в множеството региони и безшумно. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса.
 iStock/Getty Images
Утре ще е най-вече слънчево. Сутринта тук-там, основно в котловините на Южна България ще има ниска облачност или мъгла. През деня ще се появи слаб южен вятър. Дневните температури малко ще се покачат и оптималните ще са сред 21 и 26 градуса.
 iStock/Getty Images
Над Черноморието ще е слънчево, преди обяд с краткотрайни нараствания на облачността. Ще духа слаб до сдържан юг-югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20-23 градуса. Температурата на морската вода е 19-21 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.-->
 iStock/Getty Images
Над планините ще е най-вече слънчево. По-значителна облачност ще има преди обяд над масивите от Югозападна България и тук-там там ще е мъгливо. Вятърът ще е слаб, най-вече от запад-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра към 17 градуса, на 2000 метра - към 11.
 iStock/Getty Images
В неделя и понеделник ще остане топло за интервала и най-вече слънчево. Сутрин тук-там ще има ниска облачност или мъгла, с по-голяма възможност в Източна България, във вторник - и около Дунав. Вятърът ще отслабне, в доста региони в нощните часове ще стихва, денем ще бъде от изток-югоизток, слаб. Максималните температури ще са най-вече сред 21 и 26 градуса.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР