Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко

...
Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко
Коментари Харесай

Пак облаци, пак дъжд и пак гръмотевици! На места е възможно да падне и градушка

Атмосферното налягане едва ще се увеличи и ще е малко по-високо от междинното за месеца.

Днес над страната още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни, превалявания от дъжд , съпроводени с гръмотевици. Остават изискванията за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра - към 12°.

По Черноморието облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд , съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са 21°-24°. Температурата на морската вода е 19°-20°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 48 мин. и залязва в 21 ч. и 7 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 19 мин. Луната в София залязва в 1 ч. и 28 мин и изгрява в 12 ч. и 26 мин. Фаза: един ден преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР