Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо
Коментари Харесай

Слънцето ще ни се усмихва за старт на седмицата

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за март.

Днес над страната ще доминира слънчево време. От югозапад облачността, междинна и висока, ще се усилва и вплътнява. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 21°, в София - към 18°, още веднъж по-ниски ще бъдат температурите по Черноморието, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време. Постепенно от югозапад облачността, междинна и висока, ще се усилва и вплътнява. Ще духа сдържан вятър от южната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури на въздуха ще бъдат по-ниски, по отношение на вътрешността на страната - сред 11° и 14°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 17 мин. и залязва в 19 ч. и 46 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 29 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 46 мин. и залязва в 15 ч. и 25 мин. Фаза на луната: три дни след последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР