Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо

...
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще остане по-високо
Коментари Харесай

Мрачен и облачен ден ни чака, но няма да вали

Атмосферното налягане едва ще се намали, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.

Днес облачността над страната ще бъде променлива, по-често забележителна, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-северозапад. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 8° и 13°, в София към 8°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, съвсем без превалявания. Ще бъде прохладно, с сдържан и мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна, само че ще бъде без превалявания. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 14°. Температурата на морската вода е 13° - 14°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 23 мин. и залязва в 17 ч. Продължителността на деня е 9 ч. и 37 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 17 мин. и изгрява в 17 ч. и 5 мин. Фаза: пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР