Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна, малко по-високо

...
Атмосферното налягане ще се задържи почти без промяна, малко по-високо
Коментари Харесай

Прогноза за времето от Националния институт по метеорология и хидрология

Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, малко по-високо от междинното за месеца.

Днес в утринните часове в западните региони към момента ще има превалявания от дъжд, само че от югозапад последователно ще стопират, а облачността ще се раздира и понижава, тук-там до най-вече слънчево. След обяд над планинските региони от Западна България ще се развива купеста облачност и на изолирани места ще превали временен дъжд. Ще духа слаб и сдържан източен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София - към 15°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна и на обособени места ще превалява дъжд, над 1800-2000 метра - сняг. Ще духа до сдържан вятър от изток-югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин - от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 10°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, вечерта ще намалее. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 14°-15°. Температурата на морската вода е 13°-14°. Вълнението на морето ще се усили до 3-4 бала.

Слънцето в София изгря в 6 ч. и 09 мин. и залязва в 20 ч. и 37 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 28 мин. Луната в София изгрява в 2 ч. и 44 мин. и залязва в 12 ч. и 18 мин. Фаза на луната: последна четвърт.Атмосферното налягане ще се задържи съвсем без смяна, малко по-високо от междинното за месеца.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР