Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за месеца.

...
Атмосферното налягане ще се задържи близко до средното за месеца.
Коментари Харесай

Слънцето прави шпалир на децата в първия учебен ден с температури около 30 градуса

Атмосферното налягане ще се задържи близо до междинното за месеца. Днес, на първия образователен ден, ще доминира слънчево време. След обяд над Източна България и планинските региони ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб от североизток. Максималните температури ще са сред 26° и 31°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и в обособени региони в масивите в Западна България, а на повече места в източната половина на страната ще превали и прегърми. Ще духа слаб северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра- към 13°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. След обяд ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 07 ч. и 06 мин. и залязва в 19 ч. и 36 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 30 мин. Луната в София залязва в 00 ч. и 28 мин. и изгрява в 16 ч. и 42 мин. Фаза: два дни след първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР