Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от

...
Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от
Коментари Харесай

Облачно и слаб дъжд в сряда

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е по-високо от междинното за месеца.

През нощта почналото от запад нарастване на облачността ще обхване цялата страна и след среднощ ще доминира облачно време. Минималните температури ще са сред минус 3° и 2°. Утре в низините и котловините ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Над останалата част от България ще бъде облачно и със слаби валежи от дъжд. По-значителни ще са количествата на дъжда в планинските региони и по здрач тук-там в Предбалкана и Южна България дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа слаб, в Източна България – сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, в регионите с трайна мъгла температурите ще са без значителен дневен ход.

Над планините ще бъде облачно и с превалявания най-вече от сняг, слаб. Под към 1200 метра преваляванията ще са от дъжд. Ще духа сдържан до мощен югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра – минус 3°.

По Черноморието ще бъде облачно и тук-там по северното крайбрежие ще превали слаб дъжд. Сутринта тук-там видимостта ще е понижена. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 8-10°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум-->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР