Атмосферното налягане ще се повиши и ще е малко над

...
Атмосферното налягане ще се повиши и ще е малко над
Коментари Харесай

Утре остава слънчево и с пролетни температури

Атмосферното налягане ще се увеличи и ще е малко над междинното за месеца.

През нощта ще бъде най-вече ясно, със слаб югозападен вятър в източната половина от страната. Минималните температури ще са от 0 – 2° в северозападните региони до 6 – 8 на изток. В утринните часове в низините и котловините видимостта ще бъде понижена. Утре ще доминира слънчево време с раздрана междинна и висока облачност. Югозападният вятър ще се усили, ще е сдържан, след обяд – краткотрайно мощен. Максималните температури ще са най-вече сред 12 и 17°, по-ниски тук-там в Северозападна България.

Над планините ще е най-вече слънчево, с раздрана междинна и висока облачност, само че ще бъде много прохладно. Ще духа мощен, по високите и открити елементи – до плевел юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 3°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Временни нараствания на облачността ще има над южните региони, без превалявания. Ще духа сдържан, след обяд и мощен южен вятър. Максимални температури от 12° в северните до 17° в южните региони. Температурата на морската вода е 6-7°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 03.02.2019 слънцето ще изгрее в 7:39 часа и ще залезе в 17:41 часа. Продължителност на деня 10:03 часа.

На 03.02.2019 луната ще изгрее в 6:49 часа и ще залезе в 16:24 часа. Осветеност на диска в 0h UT 3 %. Фаза на луната: новолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР