Атмосферното налягане ще се повишава, но ще се задържи малко

...
Атмосферното налягане ще се повишава, но ще се задържи малко
Коментари Харесай

До 7 градуса във вторник

Атмосферното налягане ще се покачва, само че ще се задържи малко по-ниско от междинното за месеца.

След краткотрайното скъсване на облачността при започване на нощта, до сутринта от запад тя още веднъж ще се усили, а северозападният вятър ще се усили. Превалявания от сняг ще има тук-там основно в планинските региони. Минималните температури ще са сред минус 4° и 1°, в София към минус 4°. Утре облачността ще е променлива, забележителна над планините и основно там ще има превалявания от сняг. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 2° и 7°, в София – към 3°.

 

Над планините ще доминира облачно и прохладно време. Ще има валежи от сняг и условия за снегонавявания. Ще духа сдържан и мощен вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 9°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по-често забележителна. На места ще превали дъжд, в утринните часове - сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето изгрява в 7 ч. и 43 мин. и залязва в 17 ч. и 37 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 53 мин.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР