Атмосферното налягане ще се понижи значително и ще е по-ниско

...
Атмосферното налягане ще се понижи значително и ще е по-ниско
Коментари Харесай

Неделният ден ни е подготвил облаци, дъжд и ветровито време

Атмосферното налягане ще се намали доста и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Днес през по-голямата част от деня ще продължи да духа сдържан и мощен стремителен вятър от юг-югозапад. Около обяд над западните региони вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и с него ще нахлува леден въздух. Започналите от запад дъжд от дъжд ще обзет цялата страна. След обяд ще има условия и за гръмотевици. Максималните температури ще са сред 14° и 19°.

 В планините ще духа мощен, по високите и открити елементи и плевел югозападен вятър, който денем последователно ще се ориентира от запад-северозапад и ще отслабва. Облачността ще е забележителна и ще има превалявания от дъжд, над към 1900 метра - от сняг. Ще има и гръмотевици. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 3°.

По Черноморието ще бъде прохладно. Ще духа мощен стремителен вятър от юг-югозапад. Привечер ще се ориентира от запад-северозапад и с него температурите ще се намалят. Облачността ще е забележителна и след обяд ще има превалявания от дъжд. Максималните температури ще са сред 14 и 19°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, по северното крайбрежие до 4. Температурата на морската вода е 7-8°.

На 01.04.2018 слънцето ще изгрее в 07:09 часа и ще залезе в 19:52 часа. Продължителност на деня 12:43 часа.

На 01.04.2018 луната ще изгрее в 20:57 часа и ще залезе в 07:56 часа. Осветеност на диска в 0h UT 99 %. Фаза на луната: пълнолуние.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР