Атмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижи и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Температурите на места ще достигнат 31 градуса

Атмосферното налягане ще се намали и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Днес над България ще бъде слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад и с него дневните температури ще се покачат, оптималните ще са най-вече сред 26° и 31°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Преди обяд над планините ще бъде слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан до мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 20°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността в следобедните часове. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 20° и 24°. Температурата на морската вода е 14° - 16°. Вълнението на морето ще бъде 2 - 3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 13 мин. и залязва в 20 ч. и 34 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 21 мин. Луната в София изгрява в 04 ч. и 41 мин. и залязва в 16 ч. и 19 мин. Фаза: четири дни след последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР