Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта ще се доближи

...
Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта ще се доближи
Коментари Харесай

Чака ни слънчев ден, само на отделни места може да падне мъгла

Атмосферното налягане ще се намалява и вечерта ще се приближи до междинното за месеца. Днес ще доминира слънчево време. Преди обяд над източните региони и тук-там из високите котловини на Западна България ще има ниска облачност, в обособени региони с мъгла и ръмежи. След обяд от запад ще стартира нарастване на облачността, само че ще се задържи без дъжд. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 22°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време, след което облачността от запад ще стартира да се усилва. Ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб, най-вече югоизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 14°, на 2000 метра - към 8°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна, най-вече ниска и тук-там ще преръми. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха ще са 17-19°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, на север от нос Калиакра краткотрайно до 4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 29 мин. и залязва в 18 ч. и 59 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 30 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 7 мин. и залязва в 19 ч. и 19 мин. Фаза: новолуние.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР