Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Ще преобладава облачно време и на много места ще превалява дъжд

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Днес ще доминира облачно време и на доста места ще превалява дъжд. В множеството региони от страната ще духа слаб, в Източна България и Предбалкана - сдържан югозападен вятър и там оптималните температури ще доближат 15°-16°. В низините, котловините и поречията на Западна България, в регионите, където ще се задържи съвсем безшумно, ще бъде мъгливо или с ниска облачност и дневните температури ще са до 5°-7°. В София оптималната температура ще е към 13°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече облачно и прохладно. Ще има превалявания от сняг, под 1700 m – от дъжд. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 7°, на 2000 m – към 3°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна и основно в южните региони ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 12° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 53 мин. и залязва в 17 ч. и 21 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 28 мин. Луната в София изгрява в 11 ч. и 43 мин. и залязва в 0 ч. и 46 мин. Фаза на луната: първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР