Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ в края на работната седмица

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месеца.

Днес ще доминира слънчево време. Преди обяд на обособени места в равнините и котловините видимостта ще е краткотрайно понижена. Постепенно облачността от запад-югозапад ще се усилва и вплътнява и след обяд в Югозападна България ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 12° и 17°, в София към 11°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е забележителна и към и след обяд в масивите от Югозападна България ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра - от сняг. Ще духа сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 3°.

По Черноморието ще доминира слънчево време, само че по-късно след обяд облачността от запад ще се усилва и вплътнява. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14°-16°. Температурата на морската вода е от 12° по северното крайбрежие до 18° по южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 12 мин. и залязва в 17 ч. и 8 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 56 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 55 мин. и залязва в 15 ч. и 46 мин. Фаза на луната: три дни преди новолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР