Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от

...
Атмосферното налягане ще се понижава и ще е по-ниско от
Коментари Харесай

Днес времето ще се променя постоянно

Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за май.

През деня атмосферата над страната остава неустойчива. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд, съпроводени с гръмотевици, на повече места в Западна България. Там е по-голяма вероятността да има мощни гръмотевични стихии и градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 27°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания с гръмотевични стихии. В обособени региони преваляванията ще са интензивни и обилни по количества. Ще има и градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток, по най-високите елементи - от югозапад. Максималната температура на 1200 метра - към 17°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието ще има раздрана, след обяд по-често забележителна облачност. На обособени места ще има краткотрайни превалявания от дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20-23°. Температурата на морската вода е 15-18°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 54 мин. и залязва в 20 ч. и 54 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 00 мин. Луната в София залязва в 06 часа и 31 мин. и изгрява в 22 ч. и 27 мин. Фаза: един ден след пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР