Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и след обяд

...
Атмосферното налягане ще продължи да се повишава и след обяд
Коментари Харесай

На много места в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд и сняг

Атмосферното налягане ще продължи да се покачва и след обяд към този момент ще бъде малко по-високо от междинното за месеца.

Днес времето ще бъде най-вече облачно. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания от дъжд и сняг, съвсем без превалявания ще остане в крайните северозападни региони. На изток преваляванията ще са от дъжд. Ще духа слаб до сдържан запад-северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 0° и 5°, малко по-високи по Черноморието, в София към 1°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа сдържан изток-североизточен вятър, по високите елементи вятърът ще е от югоизток. По проходите ще има условия за преспи и навявания. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 0°, на 2000 метра минус 6°.

Над Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури ще са 11°-13°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 48 мин. и залязва в 16 ч. 53 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 5 мин. Луната в София залязва в 02 ч. и 01 мин. и изгрява в 13 ч. и 59 мин. Фаза: два дни след първа четвърт.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР