Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца. Днес

...
Атмосферното налягане ще е близко до средното за месеца. Днес
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ

Атмосферното налягане ще е близо до междинното за месеца. Днес до обяд над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево, а мъглите в низините последователно ще се разсеят. След обяд от запад облачността ще стартира да се усилва, а вечерта тук-там в северозападните региони ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб южен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад. Остава топло за сезона с оптимални температури най-вече сред 17° и 22°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините до обяд ще е най-вече слънчево. След пладне облачността от запад ще се усилва и вплътнява, само че ще се задържи съвсем без дъжд. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 19°, на 2000 метра – към 12°.

Над Черноморието в утринните часове ще има забележителна ниска облачност, в обособени региони с мъгла. Около и след обяд ще доминира слънчево време, само че вечерта облачността още веднъж ще се усили. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 16-20°. Температурата на морската вода е 14-15°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 9 мин. и залязва в 17 ч. и 11 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 2 мин. Луната в София изгрява в 11 ч. и 28 мин. и залязва в 20 ч. и 11 мин. Фаза: три дни преди първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР