Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. Вечерта

...
Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. Вечерта
Коментари Харесай

Денят ще бъде слънчев, на места ще има мъгли

Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. Вечерта ще стартира да се покачва. Днес над страната ще доминира слънчево време с раздрана най-вече висока облачност. В западната част на Дунавската низина и в Горнотракийската равнина в часовете преди обяд ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад, с който ще се затопли още. Максималните температури ще са от 18°-19° в местата с по-трайни мъгли до 27°-28° в регионите чувствителни на южен вятър, в София към 23°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология

Над планините ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър, с който ще се затопли още и оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 14°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево време. До към обяд тук-там по южното крайбрежие ще има мъгла. Ще духа най-вече сдържан вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще са 18°-22°. Температурата на морската вода е 15°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 06 мин. и залязва в 17 ч. и 14 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 08 мин. Луната в София изгрява в 7 ч. и 33 мин. и залязва в 17 ч. и 43 мин. Фаза: един ден след новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР