Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През

...
Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През
Коментари Харесай

Работната седмица приключва със слънчево време

Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

Днес ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд с купеста облачност. На обособени места в планинските и източните региони ще превали кратковременно. Ще има и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 32°, в София - към 28°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време, след обяд с купеста облачност и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. По-значителна купеста облачност ще има сутринта по южното, а вечерта по северното крайбрежие и тук-там там ще превали временен дъжд и ще прегърми. Ще духа слаб до сдържан северозападен, след обяд югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 28° и 31°. Температурата на морската вода е 26°-28°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгря в 6 ч. и 52 мин. и залязва в 20 ч. Продължителността на деня е 13 ч. и 8 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 14 мин. и изгрява в 21 ч. и 1 мин. Фаза на луната: един ден след пълнолуние.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР