Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През

...
Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През
Коментари Харесай

Времето: След мъгливото утро ни очаква слънчев ден

Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. През деня ще се задържи съвсем без смяна.

През нощта ще има забележителна облачност, само че ще е съвсем без дъжд. Ще духа слаб източен вятър. Минималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София към 8°.

Утре преди обяд на доста места в низините ще има ниска облачност или мъгла, които последователно ще се разсеят и намалеят и след обяд над по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Значителна ще се задържи облачността над крайните северозападни региони, където са вероятни ръмежи. Ще духа слаб източен, в Източна България до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София към 16°.

Над планините ще доминира слънчево време. Значителна облачност ще има преди обяд, основно над масивите от Източна България. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, по най-високите елементи на Рила и Пирин до сдържан от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра - към 6°.

По Черноморието преди обяд ще има ниска облачност, а след обяд ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 16°-18°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 08 мин. и залязва в 17 ч. и 11 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 02 мин. Луната в София залязва 5 ч. и 49 мин. и изгрява в 16 ч. и 45 мин. Фаза на луната: един ден преди пълнолуние.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР