Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През

...
Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца. През
Коментари Харесай

Прогноза за времето от НИМХ на 22.09.2022 година

Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца. През деня едва ще се намали.

Днес ще има променлива, постоянно забележителна облачност и на обособени места ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 19°, в София – към 14°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е по-често забележителна и тук-там ще превали слаб дъжд, над към 1800 метра - сняг. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, по южното - най-вече забележителна. Ще има превалявания от дъжд, които след обяд ще спрат, а облачността ще се раздра. Ще духа сдържан север-северозападен вятър. Максимални температури: 18°-20°. Температурата на морската вода от 15° по северното крайбрежие до 22° по най-южното. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 14 мин. и ще залезе в 19 ч. и 23 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 8 мин. Луната в София изгрява в 3 ч. и 10 мин. и ще залязва в 18 ч. и 17 мин. Фаза на луната: четири дни преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР