Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца и

...
Атмосферното налягане ще бъде близко до средното за месеца и
Коментари Харесай

Нов Обрат На Времето! Лъч Надежда За Истинско Лято!

Атмосферното налягане ще бъде близо до междинното за месеца и едва ще се увеличи.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Сутринта тук-там ще има краткотрайни мъгли. След обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места по южното крайбрежие ще превали. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури на въздуха ще доближат сред 24 и 27 градуса. Температурата на морската водасе чака да бъде сред 18 и 21 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, след обяд в доста региони – купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1 200 метра към 18 градуса, на 2 000 метра – към 11 градуса.

Утре и в събота вятърът ще се обърне от северозапад, ще бъде слаб. Валежите в западната половина от страната ще намалеят, само че валежи, съпроводени с гръмотевици ще има на изток, повече в североизточните райони; на обособени места в планините в следобедните часове също ще превали временен дъжд. Ще се затопля и оптималните температури в по-голямата част от страната ще са сред 25 и 30 градуса.

В неделя вятърът ще бъде от север-североизток. Отново на повече места из страната ще има валежи, съпроводени с гръмотевици, с по-голяма възможност в Северна България, западната част на Горнотракийската равнина и югозападните региони. Температурите напълно едва ще се намалят.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР