Атмосферното налягане през деня ще се понижава, но ще остане

...
Атмосферното налягане през деня ще се понижава, но ще остане
Коментари Харесай

Слънцето остава с нас и във вторник

Атмосферното налягане денем ще се намалява, само че ще остане по-високо от междинното за месеца.
Днес ще бъде слънчево, след обяд над Североизточна България с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 11 и 16 градуса, малко по ниско по морския бряг, за София към 13 градуса.
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд основно по северното крайбрежие с раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7 и 9 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7 градуса, на 2000 метра - към 1 градуса.
В сряда от североизток, с сдържан вятър, ще проникне малко по-студен въздух. Облачността ще е раздрана, над източната половина от страната забележителна, съвсем без превалявания. Дневните температури едва ще се намалят.
В четвъртък по-значителни нараствания на облачността ще има над източните региони, вятърът там ще отслабне, ще остане от североизток. Над Западна България ще бъде най-вече слънчево, със слаб северозападен вятър. Температурите още веднъж ще се покачат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР