Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - слабо

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца - слабо
Коментари Харесай

Днес във Варна ще бъде 9 градуса, но в понеделник ще е истинска пролет

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца - едва ще се намали.

Днес облачността ще бъде променлива, постоянно намаляваща до слънчево време. Ще духа сдържан, в Дунавската низина - краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 8° и 13°, в София - към 8°, оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, понижава постоянно до слънчево. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа сдържан, по северното крайбрежие краткотрайно до мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 9°-10°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През идващите дни ще бъде прохладно, с променлива облачност, вероятността за превалявания е дребна. В неделя вятърът ще е сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина краткотрайно мощен от запад-северозапад, в понеделник ще се усили още. Температурите ще се покачват и в понеделник минималните ще са сред 1° и 6°, а оптималните - сред 15° и 20°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР