Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Работната седмица си отива - на места с температури до 29 градуса

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще се задържи без основна смяна.

Днес ще бъде най-вече слънчево. От северозапад облачността краткотрайно ще се усили, само че ще остане без превалявания. Преди обяд ще бъде съвсем безшумно, след обяд ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, в София - към 25°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините също ще бъде най-вече слънчево. От северозапад облачността, най-вече висока, краткотрайно ще се усили. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб вятър с променлива посока. Максималните температури ще бъдат сред 21° и 23°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 37 мин. и залязва в 18 ч. и 47 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 9 мин. Луната в София изгрява в 6 ч. и 5 мин. и залязва в 18 ч. и 23 мин. Фаза на луната: един ден преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР