Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още
Коментари Харесай

Облачно, но без валежи! Денят ще продължи 9 часа и 54 минути

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и още малко ще се увеличи. Времето ще остане без основна смяна. На доста места в равнинната част от страната и котловините ще е с мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд видимостта ще се усъвършенства, само че облачността ще остане забележителна, съвсем без превалявания. Предимно слънчево ще е над планинските региони. Ще духа слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са най-вече сред 1° и 6°, оптималните - сред 9° и 14°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа сдържан вятър от изток, по високите елементи - от север-североизток. Температурите едва ще се намалят, само че ще остане относително топло с оптималната температура на 1200 метра - към 15°, на 2000 метра - към 9°.

Над Черноморието ще остане със забележителна ниска облачност или мъгла, които ще се задържат съвсем през целия ден. В крайните южни региони има нараснала възможност да преръми. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 12°-14°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

На 10.11.2020 слънцето ще изгрее в 07:13 часа и ще залезе в 17:07 часа. Продължителност на деня 09:54 часа.

На 10.11.2020 луната ще изгрее в 00:51 часа и ще залезе в 14:55 часа. Осветеност на диска в 0h UT 32 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР