Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Работната седмица приключва със слънце

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Днес ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там в равнините и котловините видимостта ще е понижена от мъгла. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър север-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 20° и 25°, в София - към 20°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще превали временен дъжд, над 2200 метра - сняг. Ще духа сдържан, по билата - мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра към 12°, на 2000 метра - към 5°.

Над Черноморието преди обяд ще има раздрана облачност, над северното крайбрежие до слънчево. Около и след обяд ще се развие купеста облачност и на обособени места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури: 18°-22°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

Слънцето в София изгря в 6 ч. и 2 мин. и залязва в 20 ч. и 44 мин. Продължителността на деня е 14 ч. и 42 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 38 мин. и залязва в 20 ч. и 53 мин. Фаза на луната: новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР