Aтмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще

...
Aтмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Очаква ни студено начало на седмицата, снегът спира в понеделник

Aтмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще се задържи без основна смяна.

През нощта от северозапад облачността ще понижава и до сутринта над северозападната половина от страната ще се обясни. Над югоизточната ще се задържи най-вече облачно и до среднощ на изолирани места към момента ще прехвърча сняг. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан север-северозападен вятър. Минималните температури ще са сред минус 10° и минус 5°, по-ниски в югозападните региони. Утре облачността ще е променлива, над доста региони намаляваща до слънчево време. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, по-ниски, до минус 3°, тук-там в Югозападна България.

Над планините облачността ще е променлива, над масивите от Югоизточна България по-често забележителна, на обособени места ще превалява слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен северен вятър, по най-високите елементи ще е от североизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към минус 8°, на 2000 метра - минус 16°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 1° и 3°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР