Атмосферното налягане е по-високо от средното за месец юни и

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за месец юни и
Коментари Харесай

Западна България ще е слънчева, Източна - облачна

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месец юни и ще остане без основна смяна. Днес над Източна България облачността ще е забележителна и тук-там ще има превалявания, които до вечерта на всички места ще спрат. Над западната половина от страната ще е най-вече слънчево, след обяд ще се развива купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Ще се затопли и оптималните температури ще са най-вече сред 18° и 23°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините преди обяд ще е доминира слънчево време, само че след обяд от североизток облачността ще се усили. На обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 13°, на 2000 метра - към 6°.

Над Черноморието облачността ще е забележителна, с превалявания от дъжд, основно в северните региони. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 18° и 21°. Температурата на морската вода е 17°-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч и 50 мин и залязва в 21 ч и 00 мин. Продължителността на деня е 15 ч и 10 мин. Луната изгрява в 2 ч и 46 мин и залязва в 14 ч и 10 мин. Фаза: един ден след последна четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР