Атмосферното налягане е по-високо от средното за март и още

...
Атмосферното налягане е по-високо от средното за март и още
Коментари Харесай

Слънцето си пробива път през облаците, температурата се покачва

Атмосферното налягане е по-високо от междинното за март и още малко ще се увеличи.

Днес над западната половина на страната ще доминира слънчево време. Над източната преди обяд облачността ще е към момента най-вече забележителна, само че към и след обяд и там ще се раздира и понижава. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 7° и 12°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще продължи да понижава и още към обяд над доста региони ще е най-вече слънчево. Ще продължи да духа сдържан, по билата до мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 1°, на 2000 метра – към минус 6°.

Над Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, по-късно след обяд и там ще стартира да се раздира и понижава. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 8°-11°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 19 мин. и залязва в 18 ч. и 46 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 27 мин. Луната залязва в 5 ч. и 28 мин. и изгрява в 15 ч. и 57 мин. Фаза: два дни преди пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР