Атмосферното налягане e по-ниско от средното за месеца, след обяд

...
Атмосферното налягане e по-ниско от средното за месеца, след обяд
Коментари Харесай

Необичайно топло ще е времето и в четвъртък

Атмосферното налягане e по-ниско от междинното за месеца, след обяд ще стартира бързо да се покачва.

През нощта ще е най-вече ясно. В източните региони ще духа до сдържан югозападен вятър. В утринните часове на обособени места в низините за малко ще се образуват мъгли. Минималните температури ще са най-вече сред 0° и 5°, по-високи по Черноморието, в София 0°. Утре ще е най-вече слънчево, с раздрана висока облачност. След обяд от северозапад облачността ще стартира да се усилва и през нощта против петък в крайните северозападни региони ще завали дъжд. Вятърът в по-голямата част от страната ще остане от югозапад, в югоизточните региони ще е краткотрайно силен; в Дунавската низина след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 12° и 17°, в София 12°.

Над планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра към 10°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан, по южното крайбрежие краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималните температури ще са сред 15° и 17°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР