Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца, през деня

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца, през деня
Коментари Харесай

Очаква ни слънчево начало на седмицата

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца, денем още ще се намали, а вечерта ще стартира бързо да се покачва.

През нощта над по-голямата част от страната ще се обясни и вятърът ще стихне. Минималните температури ще са сред 11° и 16°. Утре ще доминира слънчево време. В множеството региони вятърът ще е слаб до сдържан от запад-югозапад, само че по здрач ще се ориентира от северозапад и ще се усили. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали. По прекосяването на студения фронт, по-интензивни превалявания и гръмотевична активност ще има вечерта тук-там в Северна България, а през нощта против вторник и в източните региони. Максималните температури ще са сред 26° и 31°.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан запад-югозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Максимална температура на 1200 метра към 21°, на 2000 метра – към 14°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. Привечер облачността ще се усили и през нощта против вторник на доста места ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан източен вятър. Максимални температури на въздуха 23-26°. Температурата на морската вода е 21-23°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 12 мин. и залязва в 19 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 12 ч. и 15 мин. Луната в София залязва в 6 ч. и 13 мин. и изгрява в 19 ч. и 39 мин. Фаза: ден преди пълнолуние.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР