Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Слънцето се усмихва в деня на жената

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и ще остане без смяна.

През празничния ден ще бъде най-вече слънчево, ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са сред 15° и 20°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, с краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат от 11° по северното крайбрежие до 16° на юг. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгря в 6 ч. и 52 мин. и залязва в 18 ч. и 23 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 30 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 29 мин. и изгрява в 19 ч. и 25 мин. Фаза на луната: един ден след пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР