Атмосферното налягане e по-ниско от средното за месеца и през

...
Атмосферното налягане e по-ниско от средното за месеца и през
Коментари Харесай

Синоптикът Евгения Егова посочи къде ще вали най-много сняг днес!

Атмосферното налягане e по-ниско от междинното за месеца и денем ще се задържи съвсем без смяна. Днес времето ще се задържи съвсем без смяна. Това предвижда дежурният синоптик на Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките Евгения Егова.
Ще бъде облачно, на доста места с валежи от дъжд, в Северна България и планинските региони и от дъжд и от сняг. По-значителни ще са преваляванията в Източна България, а съвсем без дъжд, в следобедните часове и с разкъсвания на облачността, ще бъде времето над Югозападна. Ще продължи да духа слаб, в Дунавската низина и Източна България сдържан североизточен вятър. Максимални температури сред 1° и 6°, в югозападните региони до 10-11°.

В планините ще бъде облачно, на доста места с валежи от сняг. Разкъсвания на облачността ще има над масивите от Югозападна България. Ще духа сдържан югоизточен вятър, по най-високите върхове на Рила и Пирин – от юг-югозапад, само че денем последователно ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра - минус 2 – минус 3°.

Над Черноморието ще бъде облачно, с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 6°-7°. Температурата на морската вода е 7°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

На 22.02.2018 слънцето ще изгрее в 07:14 часа и ще залезе в 18:07 часа. Продължителност на деня 10:53 часа.

На 22.02.2018 луната ще изгрее в 10:50 часа и ще залезе в – часа. Осветеност на диска в 0h UT 36 %. Фаза на луната: първа четвърт.

Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР