Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца – слабо

...
Атмосферното налягане е по-ниско от средното за месеца – слабо
Коментари Харесай

Работната седмица си отива със слънчево време и високи за сезона температури

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца – едва ще се увеличи и ще се приближи до междинното за септември.

Днес ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове на обособени места в котловините и към водните басейни ще се образува краткотрайна мъгла. След обяд над Западна България ще се появи раздрана висока облачност. Ще продължи да духа слаб до сдържан вятър от югозапад. Топло за края на септември с оптимални температури сред 25° и 30°, в София - към 25°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан и краткотрайно мощен югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19°, на 2000 метра към 12°.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево с до сдържан югозападен вятър. Максимални температури сред 26° и 30°. Температурата на морската вода е сред 15° и 20°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 23 мин. и залязва в 19 ч. и 09 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 45 мин. Луната в София изгрява в 12 ч. и 24 мин. и залязва в 21 ч. и 37 мин. Фаза на луната: четири дни до първа четвърт.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР