Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и

...
Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и
Коментари Харесай

Вижте с какво време изпращаме работната седмица

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Днес облачността ще е раздрана, над планинските региони от Югозападна България, а след обяд над Източна - най-вече забележителна. На обособени места там ще има слаби валежи от дъжд. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 24° и 29°, в София - към 24°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна, на обособени места основно в Родопите, Странджа и Сакар ще превали, допустимо е и да прегърми. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 18°, на 2000 метра - към 11°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана, най-вече забележителна по южното крайбрежие, където на обособени места ще превали дъжд. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 22 мин. и залязва в 19 ч. и 11 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 49 мин. Луната в София залязва в 7 ч. и 04 мин. и изгрява в 19 ч. и 24 мин. Фаза на луната: пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР