Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и

...
Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за месеца и
Коментари Харесай

Вижте с какво време си отива седмицата

Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца и едва ще се увеличи.

Днес ще духа до сдържан вятърът от запад-северозапад, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина - краткотрайно мощен, само че до вечерта вятърът ще отслабне. Ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Максималните температури ще са сред 21° и 26°, в София - към 22°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде прохладно със мощен, по високите и открити елементи, краткотрайно плевел северозападен вятър. Ще доминира слънчево време с оптималната температура на височина 1200 метра към 17°, на 2000 метра - към 9°.

По Черноморието облачността ще бъде променлива, след обяд намаляваща по-често до слънчево. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са 22°-24°. Температурата на морската вода е 16°-17°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 50 мин. и залязва в 18 ч. и 31 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 41 мин. Луната в София изгрява в 5 ч. и 18 мин. и залязва в 17 ч. и 50 мин. Фаза на луната: два дни преди новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР