Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за юни и

...
Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за юни и
Коментари Харесай

Топло време ни очаква през днешния ден

Атмосферното налягане е малко по-ниско от междинното за юни и ще остане без основна смяна. Днес ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над Южна и Източна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми, в обособени региони - интензивно. Има условия за градушки. Ще се задържи горещо, с преобладаващи оптимални температури сред 31° и 36°, написа " Фокус ", цитирайки от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 27-29°. Температурата на морската вода е 22°-25°. Вълнението на морето ще е 2 бала.

Над планините преди обяд ще е най-вече слънчево. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали и прегърми. По билата ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 27°, на 2000 метра – към 18°.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР