Атмосферното налягане е и ще се задържи значително по-високо от

...
Атмосферното налягане е и ще се задържи значително по-високо от
Коментари Харесай

Температурите на места ще ударят 17 градуса

Атмосферното налягане е и ще се задържи доста по-високо от междинното за месеца.

През нощта ще бъде съвсем безшумно и още веднъж тук-там в низините и по Черноморието ще се образуват мъгли. Над останалите региони ще бъде ясно. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 3°. Преди обяд тук-там в низините ще има мъгла, а денем над Източна България ще има и краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. От север-североизток, с до сдържан вятър, за малко ще проникне по-студен въздух. Максималните температури ще бъдат от 7° в крайните североизточни региони до 17° в югозападните, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 4°.

Над Черноморието ще има забележителна облачност, а преди обяд на доста места и мъгла. Ще духа до сдържан север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 7°-9°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 10 мин. и залязва в 18 ч. и 10 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 00 мин. Луната изгрява в 14ч. и 47 мин. и залязва в 05 ч. и 38 мин. Фаза: три дни преди пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР