Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-ниско от

...
Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-ниско от
Коментари Харесай

24 май започва със слънце

Атмосферното налягане е и ще се задържи малко по-ниско от междинното за май .

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Рано сутринта тук-там в източните региони видимостта краткотрайно ще е понижена от мъгла. Ще доминира слънчево време. От запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там ще превали временен дъжд с гръмотевици. По-голяма възможност за обилни превалявания и градушки има през следобедните часове в Югозападна България.

Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от източната четвърт. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°, по Черноморието сред 17° и 21°, в София - към 27°.

Над планините ще доминира слънчево време, само че ще има краткотрайни нараствания на облачността и на доста места ще превали временен дъжд с гръмотевици. Ще духа сдържан западен , по най-високите елементи - мощен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 17°, на 2000 метра - към 9°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността. Вечерта на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 17°-21°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР