Атмосферното налягане е и ще остане близко до средното за

...
Атмосферното налягане е и ще остане близко до средното за
Коментари Харесай

Утре ще е слънчево, ще превали за кратко в западните райони

Атмосферното налягане е и ще остане близо до междинното за месеца.През нощта ще бъде ясно и съвсем безшумно, а на следващия ден още веднъж ще е слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в западните региони от страната кратковременно ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 30 и 35 градуса, съобщи Национален институт по метеорология и хидрология, представен от Българска телеграфна агенция.
Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са 29-31 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в масивите от Западна България кратковременно ще превали. Ще духа сдържан до мощен вятър от изток-североизток. Температурите ще останат без основна смяна, оптималната на височина 1200 метра ще е към 23 градуса, на 2000 метра - към 16 градуса.
През почивните дни в следобедните часове ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността. В събота единствено на обособени места в Западна България е допустимо кратковременно да превали, в неделя вероятността за краткотрайни превалявания с гръмотевици на повече места е по-голяма. В източните региони ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Температурите едва ще се намалят.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР