Атмосферното налягане е близо до средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е близо до средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Чака ни променлива облачност и максимални температури от 15-16 градуса

Атмосферното налягане е покрай междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Днес облачността ще е променлива, преди обяд по-често забележителна. В северозападните региони ще превали слаб дъжд. След обяд от северозапад облачността ще понижава, само че тук-там и в планинските региони ще превали. Ще духа слаб запад-югозападен вятър, след обяд за малко в западната половина от страната ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще бъдат сред 11° и 16°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива и тук-там, основно в масивите от Западна България ще има валежи от дъжд, над 1500 метра - от сняг. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа слаб запад-югозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са сред 9° и 12°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 42 мин. и залязва в 18 ч. и 31 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 49 мин. Луната изгрява в 7 ч. и 07 мин. и залязва в 18 ч. и 32 мин. Фаза: новолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР