Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще

...
Атмосферното налягане е близко до средното за месеца и ще
Коментари Харесай

Чака ни слънчев ден, но на места ще има сутрешни мъгли

Атмосферното налягане е близо до междинното за месеца и ще остане без основна смяна.

Днес ще доминира слънчево време, в утринните часове на обособени места в равнините и низините ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан, основно в Източна България - краткотрайно мощен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°, в София - към 25°, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще доминира слънчево време. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, тук-там в утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималните температури ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Слънцето в София изгря в 7 ч. и 18 мин. и залязва в 19 ч. и 16 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 57 мин. Луната в София залязва тъкмо в 3 ч. и и изгрява в 18 ч. и 8 мин. Фаза на луната: три дни преди пълнолуние.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР